fbpx

Vilkår og Betingelser

OVERSIKT

Denne nettsiden eies og styres av Benova kunst. Ved å besøke siden vår eller ved kjøp fra oss tar du i bruk «tjenestene» våre, og godtar å være bundet av følgende vilkår og betingelser («tjenestevilkår», «vilkår»). Disse tjenestevilkårene angår alle brukere av nettsiden, inkludert og ikke begrenset til brukere som nettsurfer, er leverandører, kunder, selgere og/eller som bidrar til innholdet. Vennligst les disse Tjenestevilkårene grundig før du går inn på eller bruker nettsiden vår. Vi reserverer oss retten til å oppdatere, forandre eller erstatte alle deler av disse «Tjenestevilkårene» ved å publisere oppdateringer og/eller endringer på nettsiden vår. Det er ditt eget ansvar å sjekke disse sidene periodevis etter endringer. Din fortsatte bruk av og tilgang til nettsiden tillates på midlertidig basis, og vi reserverer oss retten til å trekke tilbake eller endre tjenestene uten forvarsel. Vi holdes ikke ansvarlige om Nettsiden gjøres utilgjengelig av noen som helst grunn, på en hvilken som helst tid, over hvilket som helst tidsrom. Fra tid til annen er det mulig at vi begrenser tilgang til deler av denne Nettsiden for vedlikehold eller til forbedringer.

VILKÅR FOR NETTBUTIKK

Ved å godkjenne disse Tjenestevilkårene bekrefter du at du er myndig i landet eller provinsen du bor i, og at du har gitt oss din tillatelse til å la mindreårige du forsørger bruke denne nettsiden. Du kan ikke bruke produktene våre til noe som helst ulovlig eller uautorisert formål, og ei heller kan du i bruken av Tjenesten bryte noen som helst regel innenfor jurisdiksjonen din (inkludert, men ikke begrenset til reglementer angående opphavsrett). Et brudd eller overtramp på disse Vilkårene vil føre til umiddelbart avbrudd på Tjenestene dine. Sendetider kan variere avhengig av tilgjengelighet og eventuelle garantier eller fremstillinger, da leveringstider er underlagt forsinkelser som følge av leveringsproblemer eller omstendigheter utenfor all kontroll som vi ikke kan holdes ansvarlige for.

GENERELLE VILKÅR

Vi reserverer oss retten til å nekte tjenester til hvem som helst, uansett grunn, når som helst. Kredittkortinformasjon blir alltid kryptert når det sendes over nettverk.

BYTTE OG RETUR

I tilfelle produktet ankommer i ødelagt tilstand kan du sende oss et bilde av produktet med skaden til info@benovakunst.no. Vi vil sjekke det og sørge for at en ny bestilling sendes av samme produkt. Hvert eneste kunstverk som lages av Benova Kunst er personlig tilpasset for å imøtekomme ønskene dine, så vi kan ikke tilby returer eller bytter i form av andre portrettstiler. Likevel vil vi gjerne jobbe med deg så du blir 100% fornøyd med produktene våre, og derfor tilbyr vi alltid å utføre en revisjon av det allerede fullførte verket. Vi elsker å spre glede med produktene våre.

FORPAKNING

Alle portrettene leveres uten RAMMER. Det utskrevne kunstverket pakkes inn i spesialfolie og blir forsiktig rullet og pakket inn i papprør, som sørger for at produktet holder seg intakt under leveringen. De kunstneriske gaveproduktene som kopper, glass og så videre blir pakket inn i bobleplast og lagt i papprør.

LEVERING

Standard leveringstid er på mellom 3-5 dager fra dagen bestillingen din blir pakket. I perioder hvor det er høyt salgsvolum eller ved offentlige ferier er det mulig at leveringstiden forlenges med et par dager. Vi gjør alltid vårt beste for å levere pakken til deg så snart som mulig.

IKKE MOTTATT BESTILLINGSBEKREFTELSE ELLER FAKTURA

I tilfelle du ikke har mottatt bestillingsbekreftelsen eller fakturaen din, vennligst sjekk spam innboksen din, eller sjekk om du skrev inn feil e-postadresse. Om dette er tilfellet kan du kontakte oss på info@benovakunst.no, så er vi alltid her for å hjelpe.

PERSONVERNREGLEMENT

Personvernreglementet fastslår at Benovakunst.no holder all informasjon som oppgis av kunder hemmelig, og at vi ikke deler det med noen form for tredjepart. Benovakunst.no beholder kun navnet på kunden, adressen og e-postadressen. Vi beholder ingen kredittkortinformasjon. Alle betalinger som utføres gjennom Paypal eller Stripe tjenester er sikre, da begge er anerkjent for de effektive anti-svindel systemene sine.

FORBUDTE BILDER

Selv om Benovakunst.no ikke kan kontrollere alle bildene kundene våre laster opp på nettsiden, reserverer vi oss retten til å nekte å lage et kunstverk av et hvilket som helst bilde som kan skade eller fornærme individer eller andre religioner og etnisiteter, inkludert bilder hvor dyr skades eller jaktes på. Vi vil understreke at kundene har alt ansvar for bildene de laster opp. Av respekt for samfunnet vårt er bilder med følgende tematikk forbudt på Benova kunst: Hatytringer, rasisme, seksuell vold, obskønt innhold, porno, utnytting av barn, mishandling, diskriminering, nedlating, religiøse fornærmelser, ulovlig aktivitet eller bedrag.

NØYAKTIGHET, FULLSTENDIGHET OG PUNKTLIGHET AV INFORMASJON

Vi kan ikke holdes ansvarlige for informasjon som gjøres tilgjengelig på denne nettsiden som ikke er nøyaktig, fullstendig eller oppdatert. Innholdet på denne siden tilbys kun som generell informasjon og burde ikke vektlegges eller brukes som enestående grunnlag for brukeres valg uten å ha oppsøkt mer nøyaktige, fullstendige eller oppdaterte primærkilder for informasjon. All tiltro til innholdet på denne siden er på egen risiko. Vi reserverer oss retten til å endre innholdet på denne siden når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere noen som helst informasjon på nettsiden vår. Du godtar at det er ditt eget ansvar å observere eventuelle forandringer på siden vår.

ENDRINGER PÅ TJENESTEN OG PRISER

Prisen på produktene våre kan endres uten forvarsel. Vi reserverer oss retten til å endre eller avslutte Tjenesten (eller alle deler eller innhold derav) når som helst, uten forvarsel.  Vi holdes ikke ansvarlige overfor deg eller andre tredjeparter for noen som helst form for endring, prisforandring, suspensjon eller opphør av Tjenesten.

PRODUKTER ELLER TJENESTER

Vi har gjort vårt beste for å sørge for at fargene og bildene på produktene våre vises så nøyaktig som mulig i butikken vår. Vi kan ikke garantere at fargene som fremvises på PC-skjermen din er nøyaktige. Vi reserverer oss retten til, men er ikke pålagt å begrense salget av produktene eller Tjenestene våre til en hvilken som helst person, geografisk region eller jurisdiksjon. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser er underlagt endringer når som helst uten forvarsel, etter vårt eget skjønn. Vi reserverer oss retten til å opphøre et hvilket som helst produkt når som helst. Alle tilbud relatert til produkter eller tjenester som tilbys på denne siden gjøres ugyldige i tilfeller hvor de er forbudte. Vi kan ikke garantere at kvaliteten på noen av produktene, tjenestene, informasjonen eller annet materiale som kjøpes eller erholdes av deg møter opp til forventningene dine, eller at noen av feilene med Tjenesten vil bli rettet opp.

NØYAKTIGHET AV FAKTURERING OG KONTOINFORMASJON

Vi reserverer oss retten til å nekte å utføre enhver ordre du bestiller hos oss. I tilfeller hvor bestillingen kanselleres, er det mulig at vi prøver å gi deg beskjed ved å kontakte e-post og/eller adresse/telefonnummer som ble oppgitt på bestillingstidspunktet. Vi reserverer oss retten til å begrense eller forby bestillinger som, etter vårt skjønn, ser ut til å være bestilt av forhandlere eller distributører. Du samtykker til å oppgi oppdatert, fullstendig og nøyaktig betalings- og kontoinformasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnummer med utløpsdato, så vi kan fullføre transaksjonen og kontakte deg ved behov.

PERSONLIG INFORMAJON

Innsending av den personlige informasjonen din gjennom butikken vår styres av Personvernreglementet vårt.

FEIL, UNØYAKTIGHETER OG MANGLER

Noen ganger er det mulig at informasjon på nettsiden vår eller i Tjenesten inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller mangler som kan være relatert til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, produktleveringskostnader, leveringstider og tilgjengelighet. Vi reserverer oss retten til å rette på alle feil, unøyaktigheter eller mangler, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillingen, om informasjonen i Tjenesten eller på noen andre relaterte nettsider er unøyaktig når som helst, uten forvarsel (inkludert etter at du har bestilt ordren). Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i Tjenesten eller noen andre relaterte nettsider, inkludert prisinformasjon uten begrensninger, med mindre det er lovpålagt. Ingen spesifisert oppdatering eller fornyingsdato som finnes i Tjenesten eller på noen annen relatert nettside burde tolkes som indikasjon på at all informasjonen i Tjenesten eller noen annen relatert nettside har blitt modifisert eller oppdatert.

FORBUDT BRUK

I tillegg til andre forbud som angitt i Tjenestevilkårene, forbys du fra å bruke siden eller innholdet på den: (a) til noen som helst form for ulovlig formål; (b) for å få andre til å utføre eller delta i noen som helst form for ulovlig handling; (c) til å bryte internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) til å krenke eller bryte våre åndsverkrettigheter eller andres åndsverksrettigheter; (e) til å trakassere, mishandle, fornærme, skade, krenke, baksnakke, nedvurdere, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell orientering, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonalitet eller uførhet; (f) til å sende ut falsk eller misvisende informasjon; (g) til å laste opp eller sende ut virus eller andre typer ondartede koder som vil eller kan bli brukt for å påvirke funksjonaliteten eller administreringen av Tjenesten eller andre relaterte nettsteder, andre nettsteder eller på Internett på noen som helst måte; (i) til å spamme, bedrive phishing, pharming, pretexting, spidering, crawl eller scrape; (j) til obskøne eller umoralske formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonen på Tjenesten eller relaterte nettsider, andre nettsider eller Internett. Vi reserverer oss retten til å avslutte bruken din av Tjenesten eller andre relaterte nettsider ved brudd på forbudt bruk.

ANSVARSFRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING

Benova kunst eller direktører, ledere, ansatte, samarbeidspartnere agenter, entreprenører, praktikanter, produsenter, tjenestetilbydere eller lisensgivere skal ikke holdes ansvarlige for noen som helst form for skade, tap, krav eller andre direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle eller følgesrelaterte skader av noen form, inkludert og ikke begrenset til tapt profitt, tapt inntekt, tapte sparepenger, tap av data, erstatningskostnader eller andre liknende skader, uansett om de er kontrakt- eller erstatningsbaserte (inkludert neglisjering), strengt ansvar eller annet som kommer av bruken din av tjenestene våre eller produkter, inkludert men ikke begrenset til alle feil eller mangler på alt innhold, eller alt av tap eller skader av noen som helst form som forekommer grunnet bruken av tjenesten eller innholdet (eller produktet) som publiseres, sendes eller gjøres tilgjengelig via tjenesten, uansett om muligheten til at følgende kan forekomme blir informert om. Siden enkelte land eller jurisdiksjoner ikke tillater ansvarsfraskrivelse eller begrensning for følge- eller uhellsrelaterte skader, er ansvaret vårt begrenset i størst mulig grad hvor loven tillater det i slike land eller jurisdiksjoner.

HELE AVTALEN

Vår mangel på utførelse eller håndhevelse av rettigheter og bestemmelser som beskrives i disse Tjenestevilkårene skal ikke utgjøre et avkall på disse rettighetene eller bestemmelsene. Disse Tjenestevilkårene og alle reglementer eller bruksregler som publiseres av oss på denne siden eller om Tjenesten utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss, og styrer bruken din av Tjenesten, erstatter eventuelle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner eller forslag, både muntlige og skriftlige mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til alle tidligere versjoner av Tjenestevilkårene). Eventuelle uklarheter i forståelsen av disse Tjenestevilkårene skal ikke tolkes mot den trekkende parten.

ENDRINGER PÅ TJENESTEVILKÅR

Du kan se gjennom den mest oppdaterte versjonen av Tjenestevilkårene når som helst på denne siden. Vi reserverer oss retten til å oppdatere, forandre eller erstatte alle deler av disse Tjenestevilkårene ved å publisere oppdateringer og endringer på nettsiden vår etter eget skjønn. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettsiden vår eller Tjenesten etter at endringer på disse Tjenestevilkårene blir publisert, utgjør aksept av disse endringene.

acceptance of those changes.

Navigation
Close

Handlekurven min

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories