fbpx
  • Vår Historie

LIDENSKAPEN FØRTE OSS HIT

Vi startet opp Benova Kunst med kjærlighet i hjertet og lidenskap i fingertuppene for å lage artistiske verker som vil ha betydning langt inn i fremtiden. Vi fokuserer kun på å lage skreddersydde malerier som står til ønskene dine og gjør deg 100% fornøyd.

ENKELT KJØP

Er du lei av å løpe frem og tilbake mellom kunstneren og printertjenestene for å få kunsten din skrevet ut, slik at fargene på maleriet som ble skrevet ut matcher slik det så ut digitalt? Vi er en altmuligbutikk for kunsten din. Vi har designet kalibreringsteknologien vår grundig så kunsten din er den samme når den printes som den ser ut digitalt. Vi har varsomt valgt papirtyper som passer til hver kunststil for å opprettholde riktig stemning på kunsten. Alt du trenger å gjøre er å velge stilen på bildet for så å sende det til oss. Vi vil gjøre bildet ditt om til kunst og få det printet ut på papir uten å miste grepet på fargene og konseptet bak kunstverket.

KUNST SOM IKKE ELDES

Alle kunstverker vi selger bort lages med papir som er slitesterkt så det kan arkiveres og lagres, og det er også syrefritt, som gjør papiret resistent mot aldring. Papiret er ligninfritt, som består av kortfibre eller alfa-cellulose. Disse ligninfrie papirene er laget så de ikke gulner over tid.

PRODUKTER FYLT MED KJÆRLIGHET

Produktene våre skisseres, males og skrives ut med den ytterste kjærlighet og omsorg. Vår største ambisjon er å bringe glede til andres liv ved å ære og feire de helt spesielle øyeblikkene deres.

100% FORNØYDGARANTI

Produktene våre er ikke kun ment å henge på veggen hjemme hos deg, de skal også fortelle historien sin til deg i mange år framover. Vår første prioritet er at du blir fornøyd. Om du opplever problemer, kan du kontakte oss når som helst. Vi er her for å hjelpe deg og for å spre glede gjennom kontakten med oss.

KUNST TIL ALLE BEGIVENHETER

Våre skreddersydde portretter er perfekte til alle viktige begivenheter i livet, som innflyttingsfester, bursdager, bryllup, jubileum, mor- og farsdag, juletider eller av kjæledyret, eller du kan gi kunstverket til alle menneskene du er glad i!

Et par ord fra grunnleggeren vår

Benova Kunst ble født i Bergen i 2019, grunnet en sterk tro på lidenskapen min for kunst og grafikk, sammen med min fars erfaring innenfor grafisk design og utskrift. Vi begynte reisen vår med et studio som ble bygd opp for å sette vårt personlige særpreg på alle prosjekter vi involverer oss med i Benovakunst.

Kjærligheten min for kunst begynte som barn og vokste seg inn i en helt ny dimensjon når jeg begynte å jobbe på håndlagde portretter av par og familier. Når jeg holdt på med disse portrettavtalene, elsket jeg å høre på historiene deres om hvordan de møttes og forelsket seg. Disse historiene inspirerte meg til å lage portretter som snakker både til meg og til dem, og dette førte til grunnleggelsen av Benova Kunst.

Jeg grunnla dette varemerket for å lage portretter av deg og de du bryr deg om i autentisk stil, med en liten kreativ tvist. Alle produkter vi leverer er enestående portretter du kan verdsette i mange år framover. Jeg håper du vil like å skape eksklusive kunstverker med oss og at du er med oss som en del av reisen vår videre.» – Kristina Lyubenova

Navigation
Close

Handlekurven min

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories