fbpx
  • Hvordan det fungerer

Velg et bilde kunstverket skal baseres på.

For å oppnå best mulig resultater, burde du velge et bilde med høy oppløsning så vi kan se ansiktsdetaljene bedre. Du kan sende oss et bilde av de du er glad i eller også de søte små kjæledyrene dine på nettsiden vår.

Sett ditt særpreg på kunstverket

Vi går et skritt videre for å bli bedre kjent med deg. Vil du gi bort kunstverket til dine kjære med ditt navn eller deres navn på? Vi tilbyr deg gjerne muligheten til å få navnet på deg eller din kjære påskrevet på det ferdige kunstverket i et stort utvalg skrifttyper. Vi kan til og med tilby deg muligheten til å skifte bakgrunnsfarge på kunsten din.

Lær prosessen bak å gjøre et bilde om til kunst

  1. Vi begynner å jobbe på maleriet ditt for hånd, og hvert strøk males fra bunnen ved bruk av styluspenn og grafisk nettbrett.
  2. Når vi er ferdige, sender vi deg kunstverket på e-post til godkjenning fra deg.
  3. Sørg for å gi oss beskjed innen 2 dager fra sendt e-post om du ønsker små endringer, så kan vi ordne det og sende deg det endelige kunstverket. Om vi ikke får e-post om endringer innen 2 dager, antar vi at du er fornøyd med arbeidet vårt og begynner å skrive ut bestillingen din.
  4. Etter godkjenning fra deg, blir maleriet ditt kalibrert med nyskapende teknologi og deretter skrevet ut med det beste papiret vårt for å sørge for at kunstverket ditt varer i mange år.

Vennligst merk: Vi legger både hjerte og sjel inn i hvert eneste kunstverk vi håndlager for deg. Derfor kan vi dessverre ikke godta retur av bestillinger.

Leveres på dørstokken din

Vi sørger for å levere maleriet ditt på tryggest mulig vis, derfor sendes de i slitesterke postrør. Bestillingen din vil komme fram til deg 3-5 arbeidsdager etter sending, og av og til enda raskere i Norge.

DÅRLIG BILDE VS BRA BILDE

Fotografitips som forvandler kunstverket ditt

Vi er lidenskapelige og motiverte kunstnere og grafikknerder med fullt fokus på å lage portretter du kan verdsette i mange år framover. For å sørge for at portrettene tilfredsstiller, er et av de viktigste stegene i prosessen å sørge for at vi har et bra bilde å arbeide utfra. Her er et par tips fra oss:

Fotografivinkel:

Husk å alltid sende oss bildet fra din egen synsvinkel og høyde. For å få de best mulige portrettene burde du unngå bilder med vinkler ovenfra og nedenfra eller bilder tatt langt unna motivet, siden det ser uflatterende og unaturlig ut for øyet. De beste vinklene er de hvor du eller dine kjære ser rett fram eller med hodet litt på siden og forbi kamera.

Bildeoppløsning:

Nøkkelen for å oppnå de vakreste portrettene er kvaliteten på bildet som sendes inn, siden høy kvalitet gjør detaljerte ansiktstrekk synlige og gjør det lett for kunstneren å jobbe på og levere et portrett du vil bli fornøyd med. Sørg for å sende oss krystallklare bilder.

Belysning:

Prøv å ta bilder i naturlig belysning, helst utendørs. De beste forholdene er på lyse, overskyede dager, men ikke i direkte sollys da dette vil gjøre det vanskelig å lage portrettet. En annen viktig ting å huske på er å alltid skru av blitsen når du tar bildet. Bilder som tas i direkte sollys eller med blitsen PÅ blir aldri godkjent av oss, siden de gjør detaljene uklare (unaturlige skygger og farger) og ofte fører til den fryktede røde eller glødende øye-effekten.

Vi håper du vil like å utforske butikken vår og at du får de beste portrettene laget hos oss.

Navigation
Close

Handlekurven min

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories